Runtime install

Discuss issues pertaining to the various game/web runtimes of Creature here.
Post Reply
suelo
Posts: 3
Joined: Sun May 19, 2019 4:16 am

Runtime install

Post by suelo » Sun May 19, 2019 4:19 am

Not sure if there is a topic for this (I did look.)

I've grabbed all of the unity files from GitHub for creature. However, creature option does not appear in my unity. I've been researching this for a little while now, can someone give me some pointers on how to get this working?

chong
Posts: 987
Joined: Thu Feb 19, 2015 2:21 am

Re: Runtime install

Post by chong » Sun May 19, 2019 4:24 am

Hello,

I just tested in Unity 2018 and it works with no issues.
For the standard Creature runtime, you need to drag the Distro, Editor and FlatBuffersCSharp into your Unity assets location.

Thanks

suelo
Posts: 3
Joined: Sun May 19, 2019 4:16 am

Re: Runtime install

Post by suelo » Mon May 20, 2019 3:20 am

Hi @chong

https://imgur.com/a/L0NZPlq

That option still does not appear for me. Can you point me in the right direction as to what i might be missing to get this working.

chong
Posts: 987
Joined: Thu Feb 19, 2015 2:21 am

Re: Runtime install

Post by chong » Mon May 20, 2019 4:23 am

This is a standard Unity runtime installation procedure.
You just need to drag the Distro, Editor and FlatBuffersCSharp directories into your Unity asset directory.
That's it and the Creature menu will show up. I really do not know why you are having issues on your side, but I already tested it on my Unity 2018
build and everything looks normal.

Thanks

suelo
Posts: 3
Joined: Sun May 19, 2019 4:16 am

Re: Runtime install

Post by suelo » Mon May 20, 2019 5:53 pm

Hey @Chong

I guess I just needed to restart my computer. :lol: :shock: Thanks for the assistance.

chong
Posts: 987
Joined: Thu Feb 19, 2015 2:21 am

Re: Runtime install

Post by chong » Tue May 21, 2019 4:52 am

Fantastic!

Post Reply